Menu
Licznik odwiedzin: 8988893
ZAPYTANIE OFERTOWE „Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych obejmujących przygotowanie, dostarczenie i podanie posiłków dla uczestników spotkań prowadzonych w ramach projektu „Kooperacja - efektywna i skuteczna”
Regionalny Ośrodek Polityki Społecznej w Zielonej Górze, w ramach projektu partnerskiego pt. „Kooperacja – efektywna i skuteczna”,
współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Osi Priorytetowej II Efektywne polityki publiczne dla rynku pracy, gospodarki
i edukacji, Działania 2.5 Skuteczna pomoc społeczna Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój na lata 2014-2020”, zaprasza do składania ofert na zadanie pn.:
zapewnienie
usług cateringowych obejmujących przygotowanie, dostarczenie i podanie posiłków dla uczestników spotkań prowadzonych w ramach projektu „Kooperacja - efektywna i skuteczna”
.
1. Opis przedmiotu zamówienia: opis przedmiotu zamówienia został zawarty w załączniku nr 1.
2. Wymagany termin realizacji przedmiotu zamówienia: wrzesień 2018 – grudzień 2018. Szczegółowe terminy reguluje projekt umowy oraz Opis przedmiotu zamówienia;
3. Zamawiający dokona oceny ofert wg kryteriów:
1) Kryterium dostępu – na podstawie art.15a ustawy z dnia 27 kwietnia 2006 r. o spółdzielniach socjalnych (Dz. U. z 2018r. poz.1205) Zamawiający zastrzega, że o udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wyłącznie spółdzielnie socjalne, działające na podstawie ustawy lub właściwych przepisów członkowskich Unii Europejskiej lub Europejskiego Obszaru Gospodarczego.
2) Kryterium oceny – cena 100%.
4. Wykonawca składając ofertę zobowiązany jest złożyć następujące dokumenty:
Formularz oferty wg załączonego wzoru – załącznik nr 2.
5. Opis sposobu obliczenia ceny w składanej ofercie:
Cena powinna zawierać:
1. wartość usługi określoną w oparciu o przedmiot zamówienia;
2. obowiązujący podatek od towarów i usług (VAT);
3. cena podana przez wykonawcę za świadczoną usługę jest obowiązująca przez okres ważności umowy i nie będzie podlegała waloryzacji w okresie jej trwania.
6. Zamawiający wybierze ofertę z najniższą ceną oraz spełniającą kryterium dostępu.
7. Opis sposobu przygotowania oferty:
1. Ofertę należy złożyć w kopercie lub przesłać w formie elektronicznej;
na kopercie należy umieścić nazwę i adres wykonawcy oraz zamawiającego tj. Regionalny Ośrodek Polityki Społecznej w Zielonej Górze, Al. Niepodległości 36, 65 - 042 Zielona Góra, z opisem: oferta na usługi cateringowe - projekt „Kooperacja – efektywna i skuteczna”, lub przesłać w formie elektronicznej na adres sekretariat@rops.lubuskie.pl , w tytule przesłanej wiadomości proszę wpisać: oferta na usługi cateringowe - projekt „Kooperacja – efektywna i skuteczna”.
2. Cena podana w złożonej ofercie ma być podana cyfrowo i słownie oraz wskazana stawka na jedną osobę. Oferta cenowa winna być sporządzona wyłącznie w języku polskim. Formularz należy wypełnić czytelną i trwałą techniką. Formularz należy czytelnie podpisać i opieczętować.
3. Przedmiot zamówienia został podzielony na cztery części (A, B, C, D). Wykonawca może złożyć ofertę (zał. nr 2) na dowolną liczbę części.
8. Miejsce i termin złożenia oferty:
1. Ofertę należy złożyć w terminie do dnia 31.08.2018r.
w siedzibie zamawiającego, tj. w Regionalnym Ośrodku Polityki Społecznej w Zielonej Górze, Al. Niepodległości 36, 65 – 042 Zielona Góra, lub w formie elektronicznej na adres: sekretariat@rops.lubuskie.pl
, w tytule przesłanej wiadomości proszę wpisać:. oferta na usługi cateringowe - projekt „Kooperacja – efektywna
i skuteczna”.
1. Oferta otrzymana przez zamawiającego po terminie podanym powyżej zostanie wykonawcy zwrócona.
9. Osobą uprawnioną do kontaktów z wykonawcami jest: Agata Dorocka, tel. (68)323 18 87, adres e-mail: a.dorocka@rops.lubuskie.pl , Paulina Soydam tel. (68)323 18 87, adres e-mail: p.soydam@rops.lubuskie.pl